NatuurAantal resultaten: 7

per pagina

 1. Emmerdennen, Bos in Drenthe

  Boswachterij Emmen, Emmerdennen

  De Emmerdennen is een bos van Boswachterij Emmen en ligt ingesloten tussen Emmen centrum en de wijken Emmermeer, Emmerschans, Emmerhout en Angelslo. In de Emmerdennen is Hunebed D45 gelegen.
  Meer informatie
 2. Boswachterij Emmen, Noordbargerbos

  Boswachterij Emmen, Noordbargerbos

  Het Noordbargerbos ligt ten noorden van Emmen en is net als het Valtherbos begin jaren 20 en 30 aangelegd als productiebos. Er zijn twee wandelroutes uitgezet.
  Meer informatie
 3. Boswachterij Emmen, Oosterbos

  Boswachterij Emmen, Oosterbos

  Oosterbos is een relatief jong bos. Het is aangeplant in de jaren 70. Het bos is ongeveer 250 hectare groot en is voor een groot deel aangeplant op niet afgegraven veen.
  Meer informatie
 4. Onderduikershol Valtherbos, Boswachterij Emmen

  Boswachterij Emmen, Valtherbos

  Ten noorden van Emmen ligt het Valterbos. Onderdeel van Boswachterij Emmen. Het is een gevarieerd bos. In het Valtherbos liggen vier hunebedden. In het bos ligt een onderduikershol waar in de Tweede Wereldoorlog 16 Joods onderduikers hebben gewoond.
  Meer informatie
 5. Boswachterij Exloo

  Boswachterij Exloo

  Ten noord westen van het dorp Exloo ligt Boswachterij Exloo. Het bos bestaat uit loof- en naaldbomen. Er zijn heide velden en stuifzanden. Er zijn verschillende routes uitgezet van 2,5 tot 5 kilometer.
  Meer informatie
 6. 1800 hectare natuur in Boswachterij Odoorn

  Boswachterij Odoorn

  Boswachterij Odoorn is een 1800 hectare groot natuurgebied. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Misschien ziet u de schapen in het Schapenpark wel. In dit bos staat ook uitkijktoren Poolshoogte.
  Meer informatie
 7. Boswachterij Ruinen

  Boswachterij Ruinen

  Boswachterij Ruinen ligt tussen Meppel en Hoogeveen en bestaat uit iets minder dan 1200 hectare gevarieerde natuur. Ooit aangelegd als productiebos ten behoeven van de Limburgse mijnbouw en uitgegroeid tot een gevarieerde natuur.
  Meer informatie

Aantal resultaten: 7

per pagina

webdesign en webdevelopment: Webwark