Grote vakantiehuisjes in Drenthe

Grote vakantiehuisjes in Drenthe. Lekker met zijn allen een weekendje weg in Drenthe. Gezellig, maar waar vind je een bungalow of huisjes die groot genoeg is om met zijn allen in te verblijven. Het aanbod van grote accomodaties op bungalowparken is de laatste jaren wel gestegen, maar toch is het aantal vakantieparken met grote huisjes. Genieten van Drenthe maakt je het zoeken iets gemakkelijker. Hieronder vind u vakantiehuisjes op bungalowparken met huisjes die groot genoeg zijn om met zijn allen vakantie te vieren in Drenthe.

 

10 persoons huisjes

Huisjes in Drenthe groot genoeg voor 10 personen vind je hier. Voordeel van de grotere huisjes is dat deze vaak meerdere badkamers hebben. Wel zo prettig dat je 's ochtends niet in de rij hoeft te staan voor het toilet.

10 persoons accomodaties

 

12 persoons vakantiehuizen

Grote huisjes voor 12 personen vind je hier. Met zijn allen op vakantie gaan is wel gezellig maar een beetje leeftruimte is ook niet verkeert. Let bij het zoeken het vakantiehuisje ook op de grote van het vloeroppervlak. Een beetje ruimte is wel prettig. Zeker als het weer niet zo prettig is.

12 persoons huisjes

 

24 persoons huisjes

Met zo'n grote groep op vakantie vereist een grote accomodatie. Je hebt dan een groepsaccomodatie nodig. Op vakantieparken zijn daar er niet veel van in Drenthe. Hof van Saksen en Landal Orveltermarke bieden dergelijke bungalows.

24 persoons vakantiehuizen

 

Waarom een groot huisje op een vakantiepark? Een park heeft over het algemeen meer faciliteiten zoals een zwembad, bowlingbanen en restaurants. Zo kan iedereen zich vermaken in een groot vakantiehuisje in Drenthe.

webdesign en webdevelopment: Webwark