Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold

Aantal sterren
Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold is gehuisvest in een oude boerderij met hedendaags comfort. Houdt u van kleinschaligheid, luxe en een landelijke ambiance?
Beschikbaarheid en informatie

Bed and Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold

U zult zich zeker thuis voelen in Bed & Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold, gelegen in Zuidwest Drenthe. Uw dag begint met een uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood, homemade jam en eieren van eigen kippen.

De drie comfortabele gastenkamers bevinden zich in de voormalige stal van deze karakteristieke dwarshuisboerderij uit 1848. Ze zijn lekker ruim en bevinden zich allen op de begane grond. Ze hebben ieder een eigen badkamer, heerlijke boxspringbedden, een comfortabele zithoek met televisie, DVD-speler, CD-speler en openslaande deuren naar een privterras met tuintje. Eén van de kamers beschikt zelfs over een privé buitenjacuzzi. Op uw kamer kunt u zelf koffie en thee zetten. Verder kunt u gebruik maken van een IR-sauna en zonnebank. Ook beschikt het hotel over een draadloos netwerk.

Achter de boerderij ligt een prachtige tuin, waarover uw gastvrouw (die tevens tuinontwerpster is van beroep) alles kan vertellen. Op mooie dagen is het hier heerlijk toeven. In de omgeving kunt u uitgebreid wandelen of fietsen. Prachtige natuurgebieden, zoals het Dwingelderveld, en leuke brinkdorpjes, zoals Ruinen en Dwingeloo liggen vlakbij. In veel voormalige boerderijen worden oude ambachten beoefend, zijn musea ingericht of kunt u 's avonds heerlijk dineren.

Overige informatie

  • Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
  • Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg).

Adres

Dokter Larijweg 136
Ruinerwold
webdesign en webdevelopment: Webwark