Droomhotel 't Heinenhoes

Aantal sterren
Droomhotel 't Heinenhoes is gevestigd in een oude Saksische boerderij en ligt temidden van eeuwenoude bossen en uitgestrekte velden. U komt hier helemaal tot rust!
Beschikbaarheid en informatie

Droomhotel 't Heinenhoes

Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet, televisie, radio, zitje, koffie- en theefaciliteiten en draadloos internet. Alle kamers zijn bovendien rookvrij. In de eetkamer kunt u terecht voor streek- en seizoensgerechten. Het hotel werkt uitsluitend met verse producten en werkt ambachtelijk. Zo bakken ze hun eigen brood en patisserie, maken zelf ijs en werken met biologisch vlees uit eigen streek.

Het dorpje Anderen ligt op de Drentse Hondsrug in Nationaal Park Drentsche Aa. De bosrijke omgeving met uitgestrekte heidevelden biedt kilometers aan fiets- en wandelroutes. In een straal van 20 kilometer vindt u bovendien 6 golfcourses. Steden als Assen, Emmen en Groningen liggen op korte afstand van het hotel en zijn uitermate geschikt voor een dagje winkelen of cultuur snuiven. Ook het TT-circuit van Assen ligt op slechts 10 kilometer.

Adres

't Loeg 4
9465 TM Anderen
webdesign en webdevelopment: Webwark