Fletcher Hotel Langewold Roden

Aantal sterren
Fletcher Hotel Langewold in Roden is een gezellig viersterren hotel met de nadruk op persoonlijke service. Gelegen in de kop van Drenthe is Fletcher Hotel Langewold een prima uitgangspunt voor de drie Noordelijke provincies.
Beschikbaarheid en informatie

Fletcher Hotel Langewold Roden

In Noord-Drenthe, vlak bij de A7, Groningen en Assen, ligt dit 4-sterren hotel-restaurant.

 Het hotel is zeer geschikt voor een midweek of weekendje weg. Op slecht 10 minuten rijden ligt Groningen waar u heerlijk kan winkelen en diverse musea kunt bezoeken. Ook Assen ligt in de nabijheid. Bezoek daar eens het vernieuwde Drents Museum of ga met de kinderen naar Verkeerspark Assen.

In de omgeving kunt u ook prachtige fiets-en wandeltochten maken. Breng eens een bezoekje aan Landgoed Havezate Mensinge.

Fletcher hotel-restaurant Langewold beschikt over 40 comfortabele hotelkamers en suites. Het heeft een sfeervol restaurant, een gezellige bar, een terras en lounge. U kunt lekker ontspannen in de sauna, solarium of Turks stoombad. Voor de actieve gasten is er een fitnessruimte, kegelbanen en een poolbiljart.

Er is gratis draadloos internet aanwezig. In de verschillende zalen kunt u vergaderen of een feestje vieren. Denkt u aan bruiloften, partijen, jubblieum, doopfeesten, koffietafels enzovoort.

Adres

Ceintuurbaan Noord 1
Roden
webdesign en webdevelopment: Webwark