Hampshire Hotel - Bieze Borger

Aantal sterren
Hampshire Hotel - Bieze Borger is een gerenoveerd hotel in het centrum van het Drentse Borger, ook wel de Hunebedhoofdstad genoemd. Borger ligt op de Hondsrug, in de gemeente Borger-Odoorn. De rust en prachtige omgeving zorgen voor een ontspannen verblijf. Zin in een museumbezoek of golfles? Dat kan, er zijn namelijk veel sportieve activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Borger, Hotel Bieze

De kamers zijn ingericht met een telefoon, televisie, radio, internetaansluiting en een badkamer met bad/douche en toilet. Het hotel beschikt over het Grand Caf Bieze, het la carte restaurant Bieze?s Restaurant en twee gezellige terrassen.

Het dorp Borger ligt in het oosten van de provincie Drenthe en vormt het prehistorische hart van Nederland. In de omgeving zijn veel sporen uit een ver verleden gevonden. De meest bijzondere zijn de hunebedden. Borger heeft veel voorzieningen die voor een deel zijn afgestemd op het de toeristen die 's zomers in de omgeving verblijven. Niet ver van Hotel Bieze vindt u het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum waar u alles te weten komt over het leven van de hunebedbouwers. Naast het informatiecentrum vindt u het grootste hunebed van Nederland. Maar er is meer. In de nabijheid van het hotel vindt u diverse zwembaden, talloze galeries en vele musea, waaronder het Drents Museum in Assen. Ook vindt u er diverse golfbanen in de buurt, zoals de Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen en Golfbaan De Gelpenberg te Aalden. Ook zijn het Boomkroonpad en het Dierenpark Emmen leuke uitjes in de omgeving.

Adres

Hoofdstraat 21
2204 AT Borger
webdesign en webdevelopment: Webwark