Hotel Braams Gieten

Aantal sterren
Hotel Restaurant Braams in Gieten is bijna vier eeuwen oud en staat aan de sfeervolle Brink en wordt gemarkeerd door hoge lindebomen. De flora- en faunarijke natuur van Drenthe met zijn hunebedden, vennen en dromerige dorpen vormen het decor van Hotel Braams.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel Braams Gieten

Hier wordt u nog persoonlijk welkom geheten en kunt u genieten van een prachtige omgeving en van de ouderwetse Drentse gastvrijheid. Een gastvrije ambiance waar u nog volop kunt genieten van een weldadige rust en ruimte in een sfeervolle accommodatie. De royale terrassen bieden een markant uitzicht op de oude Brink van Gieten en op de grote lommerrijke tuin.

Een urenlange wandeling, fietstocht, een partijtje golf, een fraaie ontdekkingstocht in de natuurrijke omgeving... en daarna heerlijk uitrusten in de lounge met open haard. De comfortabele fauteuils nodigen uit tot een goed boek of gesprek met een heerlijk glas wijn. Op aanvraag is het mogelijk uw favoriete huisdier mee te brengen voor EUR 5 per huisdier per nacht. Als u uw eigen laptop meebrengt kunt u gratis gebruikmaken van draadloos internet.

Overige informatie

  • Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Tot 20:00 uur kunt u inchecken. Indien u later wilt inchecken kunt u contact opnemen met het hotel.
  • Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor € 20 per nacht.
  • Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Adres

Brink 9
Gieten
webdesign en webdevelopment: Webwark