Hotel Buxus

Aantal sterren
Het 3-sterren Hotel Buxus ligt in het Drentse Gasselte. Ontdek de mooie natuur per fiets of te voet en ontspan na afloop in het wellness center van het hotel. Duik bijvoorbeeld in het zwembad of relax in de sauna.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Gasselte

Hotel Buxus beschikt over 15 comfortabel ingerichte hotelkamers. Deze zijn standaard voorzien van een televisie, radio, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en toilet. Bovendien hebben de kamers op de begane grond een eigen terras. Start uw dag in Gasselte met een heerlijk ontbijt in het hotel-restaurant Le Boumerang. Ook kunt u hier terecht voor een lekkere lunch en culinair diner. Buiten is het goed toeven op het overdekte terras. Bent u toe aan ontspanning? Relax in de sauna, werk aan uw kleurtje onder het solarium of trek een baantje in het buitenzwembad.

Gasselte in Drenthe wordt omringd door bossen. Wandelaars en fietsers halen hier dan ook hun hart op. Volg bijvoorbeeld eens de 15 kilometer lange Hondsrugroute. Deze leidt u langs fraaie dorpen met rietgedekte huizen, brinken en kerken. Of maak een boswandeling bij het Boomkroonpad onder begeleiding van een boswachter. Ook mag u een bezoek aan de Hunebedden tijdens uw verblijf in Drenthe niet overslaan. Zijn de kids mee? Beleef dan een leuke dag in Kabouterland in Exloo.

Adres

Dorpsstraat 35
9462 PK Gasselte
webdesign en webdevelopment: Webwark