Hotel De Meulenhoek Exloo

Aantal sterren
In één oogopslag voelt u zich thuis in het familiehotel "De Meulenhoek". Prachtig gelegen aan de brink op de Drentse "hondsrug" te Exloo. En op steenworp afstand van Emmen met z'n beroemde dierenpark.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel De Meulenhoek Exloo

Na een ontspannen fiets- of wandeltocht kunt u lekker uitblazen op het prachtig gelegen terras met uitzicht over de brink en schaapskooi. Kortom genieten en rusten. Hotel De Meulenhoek heeft 14 ruime, moderne ingerichte kamers, voorzien van vele gemakken zoals: bad/douche/toilet, televisie, telefoon, kluisje en toegangmogelijkheid voor internet. Twaalf van deze kamers hebben een balkon of terras. Zes van deze kamers bevinden zich op de begane grond, waarvan er twee volledig zijn aangepast voor mindervalide. Daarnaast beschikt het hotel over twee ruime familiekamers. Eten en drinken U kunt elke dag van 08:00 tot 10:00 uur gebruik maken van het ontbijtbuffet. Het hotel beschikt ook over een eigen bar en restaurant. De bar is geopend van 12:00 tot 21:00 uur. In het restaurant kunt u uw keuze maken uit een uitgebreide seizoenskaart van Frans tot de Indonesische keuken. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 21:00 uur.

Draadloos internet is gratis beschikbaar in het hotel.

Overige informatie

  • Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Indien u later wilt inchecken dan 21:00 uur dient u van tevoren contact op te nemen met de receptie.
  • Het hotel beschikt over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Deze kamers zijn op aanvraag.
  • Het is op aanvraag mogelijk een extra bed op de kamer te plaatsen voor € 32 p.n.
  • Huisdieren, behalve blindegeleide honden, zijn niet toegestaan.
  • Bagage kan worden achtergelaten in het hotel (in overleg).

Adres

Hoofdstraat 61
Exloo
webdesign en webdevelopment: Webwark