Hotel Erkelens

Aantal sterren
Drenthe is een favoriete bestemming. En jij kan hier nu ook van genieten als je overnacht in Hotel Erkelens in het plaatsje Rolde. Want met het prachtige landschap, de bosrijke omgeving en de rust is je verblijf een ware beleving voor je zintuigen. Bezoek ook eens het centrum van Rolde op slechts 100 meter afstand.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Rolde, Hotel Erkelens

Laat je verrassen door de lichte en sfeervolle inrichting in je comfortabele hotelkamer van Hotel Erkelens. Want hier geniet je zeker van een ontspannen verblijf. Kijk bijvoorbeeld lekker televisie of maak gebruik van de badkamerfaciliteiten zoals een douche en toilet. Ook zijn de kamers voorzien van gratis Wi-Fi. Na een heerlijke dag wandelen door de natuur kun je zo aanschuiven in het restaurant. Hier worden je smaakpapillen geprikkeld door uitstekende biologische streekproducten. Als afsluiter van de dag kun je nog even gezellig kletsen bij het knisperende vuur van de open haard onder het genot van een drankje.

Natuurliefhebbers kijken in het prachtige Drentse landschap hun ogen uit. Want je loopt hier langs de vele boerderijen en de stromende beek van het Nationaal Park het Drentsche Aa. Daarna kun je even stoppen in het centrum van Rolde. Hier is het verleden nog goed terug te vinden in bijvoorbeeld de twee hunebedden op slechts 200 meter afstand van elkaar. Ook de gotische kerk uit de 14e eeuw is het bewonderen waard. Wandel weer verder en kies voor het bekende Pieterpad die ruim 480 km lang is. Natuurlijk kun je ook een dagje winkelen in het gezellige Assen. En in Dierenpark Emmen kom je oog in oog te staan met dieren van alle continenten.

Adres

Grolloërstraat 1
9451 KA Rolde
webdesign en webdevelopment: Webwark