Hotel Grotenend

Aantal sterren
Het 2-sterren Hotel Grotenend ligt in het gezellige dorp Gasselte, nabij Nationaal Park Drentsche Aa. De karakteristieke boerderij is een goede plek om volledig tot rust te komen. Maak een ontspannende wandeling in de omgeving of huur een fiets en trek eropuit!
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Gasselte, Hotel Grotenend

De 4 sfeervolle kamers van Hotel Grotenend zijn standaard voorzien van een zitgedeelte, televisie, telefoon, radio en badkamer met bad en/of douche en fhn. Start uw dag goed met een echt boerenontbijt in de gezellig ontbijtzaal. Hotel Grotenend heeft geen eigen restaurant, maar in de directe omgeving vindt u tal van leuke en trendy restaurantjes voor een lichte lunch of een uitgebreid diner.

Hotel Grotenend ligt aan de rand van het dorp Gasselte. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving. Natuurgebeid Het Drouwenerzand is een echte aanrader, voor een ontspannende fietstocht. In het centrum van Gasselte staan een aantal interessante bezienswaardigheden. Bewonder beelden van Wemeltje Kruit, Fernand Bergue en de beelden van Apollo, Venus en Mercurius in de Pastorietuin van Gasselte. Liefhebbers van historie brengen een bezoek aan Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De steden Emmen en Assen liggen op steenworp afstand van Gasselte. Gaat u liever winkelen dan bent u in deze steden aan het juiste adres.

Adres

Grotenend 3
9462 PA Gasselte
webdesign en webdevelopment: Webwark