Hotel Karsten

Aantal sterren
Hotel Karsten ligt in het Drentse Norg. Geniet van de prachtige omgeving, maak een wandeling door het nabijgelegen heidegebied of beleef een heerlijke dag in de bruisende stad Groningen. Hier neemt u bijvoorbeeld een kijkje in het Groninger Museum of drinkt u met mooi weer een drankje op een gezellig terras.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Norg, Hotel Karsten

Hotel Karsten beschikt over 21 comfortabel ingerichte hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie, radio, wekker, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn. Uw dag begint goed met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. Hier staan dagelijks verse broodjes en koffie voor u klaar en kunt u ook een eitje bakken! Hotel Karsten beschikt over een eigen restaurant. Wilt u de omgeving gaan verkennen? Huur dan eens een fiets bij de receptie en trek eropuit.

Tijdens uw bezoek aan het Drentse Norg komt u een aantal bezienswaardigheden vast en zeker tegen. De Sint-Margaretakerk bijvoorbeeld is het belangrijkste monument van Norg. Ook de windmolens en hunebedden zijn absoluut het bekijken waard. Op slechts 8 kilometer afstand kunt u heerlijk relaxen in Thermen de Waterlelie met onder andere een sauna en diverse schoonheidsbehandelingen. De tweede persoon heeft hier gratis entree! Bent u toch op zoek naar wat meer cultuur? Rijd dan in slechts een half uurtje naar het gezellige Groningen met diverse winkels, terrassen, restaurants en musea.

Adres

Brink 6
9331 AA Norg
webdesign en webdevelopment: Webwark