Hotel Odoorn, Bistro La Finca

Aantal sterren
Hotel Restaurant Odoorn ligt in Odoorn, nabij de gezellige stad Emmen. Het hotel is een echte Drentse boerderij met een rieten overkapping waar u zult genieten van een ontspannen verblijf. Naast de rijkelijk geoutilleerde kamers, beschikt Hotel Odoorn over drie echte familie kamers. Kamers waar u met maximaal drie kinderen de nacht kunt doorbrengen.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel Odoorn

Alle kamers van Hotel Restaurant Odoorn beschikken over een douche, toilet, minibar, kluisje, televisie met dvd-speler en een bureau. In het restaurant van het hotel kunt u genieten van culinaire verrassingen van de chefkok.

In Odoorn vindt u een Nederlandse Hervormde kerk uit de 12e eeuw, hunebedden, een grafheuvel uit de steentijd en boerderijen uit de 12e en 13e eeuw. In de omgeving van Odoorn kunt u wandelen, fietsen of een uitstapje maken naar het Dierenpark Emmen. De stad Emmen leent zich met zijn winkels en warenhuizen ook goed voor een dagje winkelen of het bekijken van de 8 hunebedden die rond de stad liggen. Het bezoekerscentrum het Boomkroonpad van Staatsbosbeheer in Drouwen is een goed startpunt voor mooie boswandelingen. U kunt hier met de boswachter op pad of met een bospaardentram de omgeving verkennen.

Adres

Hoofdstraat 40
7873 TB Odoorn
webdesign en webdevelopment: Webwark