Hotel Pension Triënte Buinen

Aantal sterren
De Romeinen noemden het Triënte. Nu heet het Drenthe. Aan de voet van de Hondsrug, midden in de natuur, ligt deze eerbiedwaardige boerderij met schaapskooi: Triënte, hotel pension en appartementen.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel Pension Triënte Buinen

In de boerderij vindt u 9 hotelkamers, elk met een eigen Drents thema. In de naastgelegen schitterend verbouwde schaapskooi zijn 3 appartementen gevestigd. Met eigen entree, living met open keuken, cv, telefoon, televisie, 2 tweepersoons slaapkamers, badkamer met douche en toilet. Bovendien hebben de appartementen een eigen privterras.

Indien u gebruik wilt maken van het dagmenu van het restaurant dan is het aan te raden dit tijdig bij het hotel te reserveren. Dit kunt u aangeven op het boekingsformulier.

Keuken:
De keuken verrast u 's avonds met een heerlijke maaltijd. Veel vers, streekgerechten en eigengemaakte producten zoals jam en honing. De eigenaar is een enthousiast imker. Indien u gebruik wilt maken van het dagmenu dan is het aan te raden dit tijdig bij het hotel te reserveren. Dit kunt u opgeven op het boekingsformulier.

Tuin:
Beroemd bij de vaste gasten is de tuin. Zonnig en geheel besloten. Met oude fruitbomen, fraaie borders en een royaal terras. Een heerlijke plek om na een lange fietstocht even met een drankje bij te komen.

Overige informatie

  • Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie, u kunt inchecken tot 18:00 uur. Indien u later in wilt checken dan 18:00 uur, dient u dit van tevoren telefonisch af te spreken met de receptie.
  • In het hotel kunt u alleen contant of met de Pin betalen.
  • Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.
  • Indien u in het restaurant wilt dineren dan kunt u dit aangeven in het boekingsformulier, in het opmerkingenveld.

Adres

Molenstraat 25
Buinen
webdesign en webdevelopment: Webwark