Hotel-Restaurant Het Rietendak

Aantal sterren
Hotel Het Rietendak vindt u in het Drentse plaatsje Hoogersmilde vlak bij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het karakteristieke hotel ligt aan kanaal De Drentse Hoofdvaart, waarlangs u heerlijk kunt wandelen. Geniet van de prachtige natuur of maak een uitstapje naar de gezellige stad Assen.
Beschikbaarheid en informatie

Hotel in Hoogersmilde, Hotel Het Rietendak

Hotel Het Rietendak beschikt over 4 sfeervolle kamers die voorzien zijn van een televisie, zithoek en gratis draadloos internet. Ook hebben de kamers een badkamer met een douche, wastafel en toilet. In het hotel-restaurant geniet u van een uitgebreid ontbijt, lunch of een heerlijk la carte diner. Op de kaart staan diverse vlees- en visgerechten. Woensdag is het restaurant gesloten, maar in de omgeving vindt u gezellige eetgelegenheden.

Natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken in de omgeving van Hoogersmilde. Vlak bij Hotel Het Rietendak vindt u een van de grootste natuurgebieden van Nederland: Natuurpark Drents-Friese Wold. Dit natuurgebied heeft ruim 6000 hectare bos, heide en beekdalgraslanden. Ook in het Leggelerveld kunt u mooie wandel- of fietstochten maken. Wilt u liever een dagje shoppen of cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan de gezellige stad Assen. Deze stad ligt op een 20 minuten rijden afstand en biedt u leuke winkels, gezellige horecagelegenheden en boeiende musea.

Adres

Rijksweg 211
9423 PE Hoogersmilde
webdesign en webdevelopment: Webwark