Privacy statement

GenietenvanDrenthe.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Alle informatie die u invoert op de website  van GenietenvanDrenthe.nl wordt alleen intern gebruikt en niet gedeeld met derden. Het doel van deze website is het verschaffen van informatie. Persoonsgegevens van bezoekers worden alleen geregistreerd en gebruikt indien:

  • U ons een e-mail stuurt
  • U contact met ons opneemt via het contactformulier
  • U zich inschrijft voor onze digitale nieuwsbrief

Statistieken
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s en de hoeveelheid bezoeken. GenietenvanDrenthe.nl kan hiermee haar dienstverlening verbeteren. Uw ip adres wordt hiervoor onherkenbaar opgeslagen. Uw bezoek is niet te herleiden naar een persoon of organisatie. De verzamelde gegevens worden niet gedeeld met derden.

Privacy statement

Toepassing
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data die verkregen is vanuit een bezoek aan en gebruik van de website van GenietenvanDrenthe.nl (www.GenietenvanDrenthe.nl) en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie.

College Bescherming Persoonsgegevens
GenietenvanDrenthe.nl verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de Nederlandse wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Hieronder vallen de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking van persoonsgegevens
GenietenvanDrenthe.nl behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. GenietenvanDrenthe.nl verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.
GenietenvanDrenthe.nl verzamelt persoonsgegevens via het opnemen van contact op de website, het abonneren op de nieuwsbrief en bij een bezoek aan GenietenvanDrenthe.nl evenementen en overige activiteiten.

Deze persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie van GenietenvanDrenthe.nl en worden niet aan derden verstrekt. Deze gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van de dienstverlening en activiteiten van GenietenvanDrenthe.nl. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in de nieuwsbrief of door GenietenvanDrenthe.nl hiervan op de hoogte stellen door een e-mail sturen naar info@GenietenvanDrenthe.nl.

Cookies
GenietenvanDrenthe.nl maakt gebruik van sessie cookies. Met deze sessie cookies worden gegevens onthouden tijdens het bezoek van deze website. Bijvoorbeeld de laatst bekeken pagina's. Na uw bezoek worden deze cookies automatisch verwijderd. Deze cookies vallen onder de zogenaamde functionele cookies.

Links naar andere sites & Advertenties
GenietenvanDrenthe.nl maakt gebruik van advertenties van derden op GenietenvanDrenthe.nl ter ondersteuning van onze website.
GenietenvanDrenthe.nl bevat links waarmee je GenietenvanDrenthe.nl verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. GenietenvanDrenthe.nl
heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

webdesign en webdevelopment: Webwark